За нас

ВАТКОМ е с основен предмет на дейност

ЕЛЕКТРОПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА и ИЗГРАЖДАНЕ на ФОТОВОЛТАИЧНИ ЦЕНТРАЛИ

История

Ватком

ВАТКОМ е основана през 1990 година в гр. Гоце Делчев. Фирмата разполага с екип от висококвалифицирани инжeнери, технически изпълнители и икономисти.  За да удовлетвори изцяло потребностите на своите клиенти при реализиране на инвестиционните им намерения, фирмата работи в тясно сътрудничество с архитекти, инжeнери: конструктори, вертикална планировка (геодезия), ВиК, ОВиК, технолози. В процеса на проектиране се използва професионален софтуер AutoCAD, ArchiCAD, Corel Draw, Photoshop. Всички специалисти са членове на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и Камарата на архитектите в България и имат нужната застраховка.

“ВАТКОМ е с основен предмет на дейност ЕЛЕКТРО ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА и ИЗГРАЖДАНЕ на ФОТОВОЛТАИЧНИ ЦЕНТРАЛИ” ВАТКОМ ЕООД
Solar panels on the lawn in the park with the sky.
Solar farm, solar panels photo from the air
Aerial view of wind turbine farm. Wind power plants in green summer landscape with clouds in Italy.

ВАТКОМ разработва проекти и за кандидатстване по европрограми в сферата на възобновяемите източници на енергия, туризма, промишлеността, селското стопанство (ферми, стопанства) и други.

ВАТКОМ реализира и проект по изграждането на собствена фотоволтаична централа в землището на село Илинден, община Хаджидимово.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!